Байерн Мюнхен победи Виктория Пилзен с 5:0 в мач от група

...
Байерн Мюнхен победи Виктория Пилзен с 5:0 в мач от група
Коментари Харесай

Байерн бе ядосан и разби Виктория Пилзен с 5:0

Байерн Мюнхен победи Виктория Пилзен с 5:0 в мач от група С на Шампионската лига. Головете за домакините бяха дело на Садио Мане, Серж Гнабри, Чупо-Мотинг, а на два пъти се разписа и Лирой Сане.

В 7-та минута още при първата опция за Байерн Мюнхен, домакините съумяха да открият резултата. Лирой Сане направи добър пробив, никой от играчите на Виктория Пилзен не направи опит да го спре и той стреля от отдалеченост с левия крайник, с цел да прониже вратата на Твърдон. В 13-та минута домакините от Германия проведоха бърза контраофанзива, при която Леон Горецка откри добре Серж Гнабри, който нямаше проблем да вкара с десния крайник и да удвои резултата - 2:0.

Само минута по-късно и Мане имаше опция да вкара, само че ударът му бе избавен от Твърдон. В 17-та минута Гнабри стреля от директен свободен удар, само че стражът на Пилзен се намеси добре, с цел да избие.  В 21-та минута Садио Мане направи добър самостоятелен пробив и с малко шанс се озова очи в очи с Твърдон, като сенегалецът нямаше проблем да го преодолее с прекрасен завършващ удар и да направи резултата 3:0.

В 25-та минута резултатът можеше да стане и 4:0 след удар на Мусиала, само че този път вратарят на гостите избави с крайник. В 36-та минута Мане подаде добре на Мусиала в наказателното поле, а младата вяра на " баварците " вкара страховит гол с десния крайник, само че той бе анулиран заради засада. Минута по-късно Садио Мане опита техничен удар с вътрешната част на обувката, само че топката мина над вратата.

В 51-та минута Садио Мане даде страховит прехвърлящ пас на Лирой Сане, който овладя технично и с добър удар съумя да направи резултата 4:0. В 59-та минута Горецка откри Чупо-Мотинг в наказателното поле, а нападателят овладя, поведе добре топката с десния крайник и с третото допиране стреля, с цел да направи резултата 5:0. до края на мача нямаше съществени положения, като гостите от Пилзен се регистрираха с няколко далечни удара отвън вратата, а Байерн Мюнхен завоюва удобно срещата.

С тази победа Байерн Мюнхен остава преди всичко в групата с актив от 9 точки, до момента в който Виктория Пилзен търсят още първата си точка и са едвам с един маркиран гол.

 

Стартови сформира:

Байерн Мюнхен : 1. Мануел Нойер, 2. Дайо Упамекано, 4. Матайс де Лихт, 19. Алфонсо Дейвис, 40. Мазрауи, 8. Леон Горецка, 38. Раян Гравенберх, 10. Лирой Сане, 42. Джамал Мусиала, 7. Серж Гнабри, 17. Садио Мане

Треньор: Юлиан Нагелсман

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР